Cazacus Software

DE LA PROFESIONIȘTI, PENTRU PROFESIONIȘTI

Resurse umane

În 1994 am pornit de la cerinţa simplă de a putea face rapid un stat de plată, fluturaşi, şi evident, notele contabile. Apoi au apărut Fişele fiscale, Dovada de plată a salariilor, pe urmă declaraţiile obligatorii pentru  Şomaj, CAS, ITM, CASS; a urmat Revisal şi Declaraţia 112 (ocazie cu care au dispărut declaraţiile pentru  Şomaj, CAS, ITM, CASS), şi apoi un nou Revisal, botezat ReGES.
De-a lungul timpului legislaţia s-a modificat în multe rănduri, cu felurite consecinţe şi efecte asupra modului de calcul şi raportare.
În paralel cu această dinamică legislativă (care de fapt reprezintă o constantă!) au apărut cerinţe diverse ale clienţilor; în tot acest timp am reuşit să ţinem mereu pasul cu noile cerinţe, dar şi să păstrăm compatibilitatea cu toate versiunile/cerinţele anterioare, valabile la o anumită dată.

mai multe informații...

State de plată

Aveți acces la statele de plată a unei firme.

mai multe informații...

Registrul de Evidenţă a salariaţilor

Programul permite crearea automată a Registrului general de evidenţă a salariaţilor, printr-o simplă comandă,  pornind de la datele existente Angajaţi.

mai multe informații...

Declarația 112

Programul permite obținerea cu ușurință a Declarației 112 din statele de plată pe o lună. 

mai multe informații...

Declarația 205

Înlocuiește începând din 2012 fișele fiscale. Obțineți cu o singură comadă fișiere .PDF cu declarații 205 pentru toate firmele.

mai multe informații...

Declaraţia pentru şomaj

Obtineți rapid listele și fișierele pentru A.N.O.F.M. Această declaraţie a fost înlocuită de declaraţia 112, dar ea poate fi totuși folosită pentru perioade anterioare.

mai multe informații...

Fişe fiscale

Listați fișele fiscale, completate automat de către program din statele de plată.

mai multe informații...

Declaraţia pentru sănătate

Cea mai ciudată declarație dintre toate, cu informații pentru Casa națională de Asigurări de Sănătate, cu multe liste și anexe. A fost înlocuită de declaraţia 112

mai multe informații...

Declaraţia pentru ITM

O declarație simplă, ușor de făcut, și probabil fără nici un rost. Această declaraţie nu a fost înlocuită de declaraţia 112, s-a renunțat pur și simplu la ea.

mai multe informații...

Declaraţia pentru CAS

Declarația pentru Casa de Asigurări Sociale , deși complicată, se poate obține fără nici un efort. A fost înlocuită de declaraţia 112.

mai multe informații...